al contingut a la navegació Informació de contacte

AGRAÏMENT

DILLUNS 30 MARÇ 2020

Des de l’Ajuntament de Miralcamp, volem expressar el nostre agraïment a totes aquelles persones i col·lectius que fan tot el que està a les seves mans per ajudar a combatre la situació excepcional que estem vivint a causa del Covid-19.

- Als que us quedeu a casa de manera responsable i pel bé de tothom, GRÀCIES!

- Als pagesos i ramaders que sense el vostre treball no hi hauria  present ni futur de la nostra subsistència,  GRÀCIES!

- A les persones que aneu a treballar a les diverses empreses per garantir els serveis bàsics i que compliu les mesures preventives al seu lloc de treball i al tornar a casa, GRÀCIES!

- Als que recolliu els excrements dels gossos que passejeu i feu que els carrers del  poble estiguin més nets que mai, GRÀCIES!

- Als que tireu les escombraries dins del contenidor que toca i no les deixeu fora, GRÀCIES!

- A les responsables dels establiments comercials que compliu amb les normes de seguretat que demana Salut i que no deixeu fer tertúlia dins del vostre establiment, GRÀCIES!

- A les dones voluntàries que en un sol dia heu fet gairebé un centenar de bates de plàstic per al consultori, GRÀCIES!

- A tot el personal sanitari que teniu cura de la salut dels veïns i veïnes del nostre poble, GRÀCIES!

- A les persones de totes les edats que ens feu arribar suggeriments de tota mena, musicals, dedicatòries, de millora en algun tema..., GRÀCIES!

- Als treballadors de la brigada que vetlleu, més que mai, perquè tot estigui net, que tot funcioni i es cobreixin totes les necessitats que van sorgint GRÀCIES!

- A tot el personal de l’Ajuntament  i serveis complementaris com serveis tècnics i serveis socials del Consell Comarcal, servei de neteja, etc. que d’una manera adaptada a la situació actual seguiu al peu del canó. GRÀCIES!

- A les persones voluntàries que us heu ofert per fer aquells serveis bàsics i necessaris. GRÀCIES!

QUEDEU-VOS A CASA! és la única arma que tenim per combatre el virus.

L’equip de govern estem per servir-vos en tot el que us faci falta.

CUIDEU-VOS I CUIDEM-NOS!

GRÀCIES, GRÀCIES I MIL GRÀCIES !

EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE MIRALCAMP

Fitxers adjunts