al contingut a la navegació Informació de contacte

Miralcamp presenta el projecte de la Llar d’infants i el Centre cívic

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2021

L’Ajuntament de Miralcamp va presentar el passat dilluns,25 d'octubre de 2021, al veïnat el projecte de la nova Llar d’infants i el Centre de dia, que es construirà en una parcel·la pròxima al camp de futbol en el Pla de Dalt, d’una superfície de 555 metres quadrats. L’edifici dels nous equipaments estarà encarat als municipis del Pla, el que proporcionarà una magnífica vista de la comarca.

El Consistori va aprovar en el decurs del Ple del passat 30 de setembre la modificació urbanística dels terrenys, qualificats per activitat esportiva a equipaments, per tal de poder desplegar el nou projecte.

L'edifici tindrà forma de L, que delimitarà les dues ales, la Llar d’infants situada en l’eix est-oest i de l’altra, el Centre cívic que ocupa l’eix nord-sud. Ambdós edificis disposaran d’un porxo que donarà accés a l’equipament i també servirà d’espai comunitari

El pati exterior de la llar s'inspira en els camps de conreu del Pla d'Urgell, un mosaic característic i únic en les terres de Lleida. Uns paviments amb formes irregulars defineixen espais enjardinats que aniran canviant amb el temps, d'igual forma que ho fan els conreus en les diferents estacions de l'any.

Més informació

Projecte Llar d'infant Miralcamp

Projecte Llar d'infant Miralcamp