al contingut a la navegació Informació de contacte

Miralcamp s'incorpora al projecte 'Créixer i llegir junts' que impulsa Pagès Editors

DIMARTS 02 FEBRER 2021

L'equip de govern de l'Ajuntament de Miralcamp considera que la lectura és una de les activitats més importants per a la formació dels infants, i amb l'objectiu de contribuir en el fet que tots els nens i nenes hi tinguin accés, per aquest motiu ha obsequiat una bossa personalitzada als nadons nascuts entre el 2019 i 2020
Les bosses personalitzades del projecte Crèixer i llegir junts a Miralcamp @ajmiralcamp Les bosses personalitzades del projecte Crèixer i llegir junts a Miralcamp @ajmiralcamp

L'Ajuntament de Miralcamp s'incorpora al projecte Créixer i llegir junts, una iniciativa que impulsa l'editorial Pagès en commemoració dels trenta anys de trajectòria. L'editorial lleidatana considera que s'ha d'ajudar a crear l'hàbit de lectura en els més petits, ja que aquests lectors que descobreixen el plaer de la lectura habitualment ho continuen fent al llarg de la seva vida.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Miralcamp considera que la lectura és una de les activitats més importants per a la formació dels infants, i amb l'objectiu de contribuir en el fet que tots els nens i nenes hi tinguin accés, el consistori del Pla d'Urgell s'afegeix al projecte de Pagès editors Créixer i llegir junts​.

Les bosses personalitzades del projecte Créixer i llegir junts a MiralcampAquest diumenge l'alcaldessa de Miralcamp, Carme Ribes acompanyada de membres de la corporació va repartir bosses personalitzades als nens i nenes que van néixer els anys 2019 i 2020. L'obsequi inclou el llibre il·lustrat del Babar, i un llibret escrit pel mestre, pedagog, escriptor i editor Ramon Besora, amb il·lustracions de pedagog italià Francesco Tonucci, que ajuda a les famílies en la iniciació a la lectura, perquè aprenguin a gaudir-ne, explicant com es pot fomentar la lectura a casa segons l'edat de cada nen, la importància d'anar a les biblioteques, de tenir una biblioteca personal, etc. El pack, que també va acompanyat d'un cd amb cançons de bressol.

Carme Ribes assegura que Créixer i llegir junts es desplega a Miralcamp amb la voluntat que tingui continuïtat i que de forma periòdica les famílies puguin disposar d'aquesta eina pedagògica que ha de servir per fomentar l'interès en la lectura en la quitxalla.