al contingut a la navegació Informació de contacte

Un Sant Jordi amb roses i mascaretes per a totes les cases de Miralcamp

DIJOUS 23 ABRIL 2020

Els membres de l'equip de govern han repartit roses, targetes amb un poema i mascaretes per a tot el poble.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, des de primera hora del matí, l'ajuntament de Miralcamp de la mà dels seus regidors i regidores han repartit a totes les cases del poble unes 600 roses i més de 1.100 mascaretes FFP2 amb vàlvula, una per a cada adult.

Els joves entre els 12 i els 17 anys també han rebut una mascareta, un col·lectiu que cursa actualment estudis de secundària, batxillerat o FP als instituts de la comarca.

La iniciativa ha estat rebuda amb molta satisfacció per part de veïns i veïnes que de bon matí s'han vist sorpresos per la visita a llurs cases, dels regidors i les regidores, així com dels voluntaris que han col·laborat en l'entrega de les mascaretes  i de  l'emblemàtica rosa de Sant Jordi, l'aprovisionament de la qual s'ha fet a l'Esmeralda, la floristeria local.

Els més menuts han rebut una targeta impresa, amb la imatge d'una creació de Playmobil - un muntatge en què ha intervingut una família del poble- de les quals se n'han repartit unes 160 unitats.

Respecte a la vessant literària s'han entregat unes 600 targetes amb un poema de l'autora Dolors Sans, de Miralcamp, dedicat a la seva filla infermera que va contreure la Covid-19 i que ja ha superat satisfactòriament. 

https://www.territoris.cat/articulo/pla-d39-urgell/per-sant-jordi-roses-i-mascaretes-arriben-totes-cases-miralcamp/20200423204845064437.html

Galeria d'imatges