al contingut a la navegació Informació de contacte

Allotjaments

Al nostre Municipi també podeu trobar diversos allotjaments disponibles, ja siguin hostals, cases rurals... que us detallem a continuació:

  • Casa Rural Cal Tarragona

La casa sempre de propietat dels descendents de la família original, ha estat restaurada en diverses ocasions, la darrera molt recentment, conservant el seu estil rústic i l'essència de la zona rural on està ubicada, així com el seu mobiliari original que data de diferents èpoques. Les parets exteriors de la casa son de pedra i molt gruixudes amb finestres exteriors protegides amb reixes de forja.

Al costat del menjador hi tenim la terrassa exterior de 35 m2 amb una font de pedra, equipada per gaudir de sobretaules i tertúlies quan el temps ho permet.

Planta baixa i entrada principal amb diferents ambients per poder-hi deixar bicicletes i altres elements per practicar esports al aire lliure. Pujant set esgraons de pedra podem accedir a la planta principal de la casa. A la casa hi ha un pati/jardí exterior de 114m2 molt solejat amb un ampli porxo on hi ha una taula de pingpong.

Oferim la possibilitat d’encarregar esmorzar a base de fruita, pa confitures, ous ecològics, mantega de proximitat, aigua mineral, etc... segons numero de comensals i gustos. 

Clicar aquí per accedir al seu portal per més informació.


  • Hostal El Bressol

Inaugurada el 2003, la pensió El Bressol de Miralcamp té una completa oferta d'allotjament i hostaleria en un ambient tranquil i familiar al Pla d'Urgell. L'establiment ocupa una antiga casa de dues plantes totalment reformada i disposa de cinc confortables habitacions d'estil rústic i un apartament independent, proveïts de les comoditats necessàries per garantir el confort dels seus hostes. La pensió disposa d'una acollidora suite amb banyera d'hidromassatge.

El restaurant de la pensió ofereix cuina tradicional catalana elaborada amb productes autòctons i de primera qualitat. La especialitat de la casa són els cargols a la llauna.